Tjänster

Badrumsrenoveringar
Badrumsrenovering är ett viktigt åtagande och med vår långa erfarenhet hjälper vi till att förverkliga era drömmar. Vi tar hand om allt. Läs mer om hur vi arbetar.

Köksrenovering
Vi utför montering av Marbodal och IKEA kök samt kaklingsarbeten. Köket är hjärtat i ditt hem och vi ser till att förverkliga er dröm.

Plattsättning
Klinkers, kakel och mosaik. Våra plattsättare ser vi till att underarbetet blir ordentligt gjort och att du blir nöjd när väl plattsättningen är utförd. Vare sig det är inom- eller utomhus så ser våra plattsättare till att tillgodose era önskemål under alla skeden av arbetets gång. Klinkergolv är dessutom bra alternativ i kombination med golvvärme som hjälper dig spara energi i hemmet.

Uthyrning av BobCat
Vi utför grävarbeten t.ex. dränering och nedläggning av avloppsrör vid V/A anslutning.

Fukt / mögel
Finns det misstanke om vattenskador och man vill undvika risken att det växer sig till ett större problem med dyra konsekvenser, speciellt i våtrum, badrum och kök så finns möjligheten att göra en fuktmätning. Vi utför detta, samt uttorkning och mögelsanering om du råkat ut för vatten- och mögelskador.

Golvläggning
Vi utför golvläggning för dig som vill ha ett riktigt parkettgolv eller trägolv.

Trapprenovering
Vill du renovera eller fräscha upp trappan? Vill du byta ut din gamla nålfiltsmatta till trappsteg i ek? Vi får din trappa att se ut som ny igen.